Kiskunmajsán legfőbb idegenforgalmi attrakció a város központjától 4 km-re nyugodt környezetben lévő Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Csúszdapark, amely közel negyven éves múltra tekint vissza. Az 1960-as években meginduló szénhidrogén-bányászat “melléktermékeként” felszínre törő 72°C-os nátriumhidrogén-karbonátos termálvíz hasznosítása 1984-ben kezdődött meg.

A mintegy 20 ha-os, zöld pázsittal borított, fásított területen elterülő Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő minősített gyógyvizes medencékkel rendelkezik. Az 1000 m2 -es faszerkezetű csarnokban egy 36°C-os, és egy 38°C-os gyógymedence, egy 25 méteres feszített víztükrű gyógyúszó medence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, és egy hideg vizes mártózó medence található. A szabadban szintén található gyógymedence, élménymedence, hullámmedence, csúszdapark és egy homokos parttal ellátott fürdőtó.

A gyógyvíz javallott degeneratív mozgásszervi elváltozások, valamint idült gyulladásos mozgásszervi megbetegedések kezelésére, műtét illetve törés utáni rehabilitációra, nőgyógyászati betegségekre és agyi történések utáni bénulások kezelésére.

Az ellenjavallatok között szerepel a magas vérnyomás, a lázas állapotok, a tuberkolózis, a rosszindulatú daganatok és pajzsmirigy túlműködés.