A „Krivaja” Vadásztársaság Kishegyes, 1994-ben alakult, nevét a ”Krivaja” folyóról kapta, amely Kishegyes község területén folyik át. Vadászterületünk Észak-bácskában található, déli irányban, mindössze 70 km-re Magyarország határától, ami a Budapest – Belgrád autópályát szeli ketté.

Társaságunk a bácsfeketehegyi „Szarvas”, a szikicsi „Szikics” és a kishegyesi „Fácán” vadásztársaságok egyesítésével jött létre.

Területünk teljes nagysága, mellyel gazdálkodunk 18.113,47 hektárt tesz ki, a 2010-es Vadászati törvény értelmében két részből tevődik össze, az autópályától nyugatra a „Krivaja 1”, amely 12.293,03 hektár és az autópályától keletre a „Krivaja 2”, ami viszont 5.820,44 hektár nagyságú. Vadászterületünk jelentős része mezőgazdasági, kisebb erdősávokkal, erdőfoltokkal tarkítva. A terület jellegéből adódóan az apróvad képviselteti magát, nagyvadként az őz van jelen. Jellemző vadfajok: nyúl, fácán, fogoly, fürj, balkáni gerle, afrikai gerle, örvös galamb, récefélék és az őz.

Társaságunk közel 100 tagot számlál, 1 hivatásos vadászt és 1 vadőrt alkalmazunk. Ami a vadászatot, vadásztatást illeti, nem csak saját tagjainknak van lehetőségük, az érdeklődőknek – vendég vadászoknak szervezünk turisztikai jellegű vadászatokat, az idénynek és igényeknek megfelelően, beleértve az elszállásolási és étkezési lehetőségeket is. Vadászházunk 4 szobával, társalgóval és a vendéglátáshoz szükséges felszereléssel rendelkezik. Belföldi és külföldi vendégek egyaránt megfordulnak nálunk, elsősorban a tavaszi őzbak, nyári fürj, afrikai és balkáni gerle illetve az őszi fácán és nyúl vadászatra keresik a lehetőséget.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket, látogasson el hozzánk!