A Török méhészet több, mint 50 év és harmadik generáció tapasztalatán alapuló családi vállalkozás, melyet az apáról fiúra szálló szakértelem és a méhek iránti szeretet éltet. 

Technológiánkat a vándorméhészkedésre alapozzuk, állandó telephelyeink megtalálhatók a Fruska Gora Nemzeti Parkban, a Szabadkai Homokvidék Tájvédelmi Területen és a Duna menti erdőkben. A különböző méhlegelőkre való folyamatos vándoroltatás szavatolja termékeink kiváló minőségét és változatosságát, tájra jellemző ízvilágát. Méhtermékeink közé sorolhatunk több fajta mézet, lépes mézet, virágport, propoliszt, méhviaszt, mézes italok közül a mézes pálinkát és a legrégebbi szeszes italok egyikét, a mézbort.

Termékeink feldolgozását és tárolását a legkorszerűbb méhészeti eszközökkel végezzük. A pergetéstől a csomagolásig magas higiéniai követelményeknek megfelelően járunk el, hogy vásárlóink biztonsággal fogyaszthassák tájjellegű mézeinket.

Egy nagy méhész család, ahol a nagyapa kezdte a méhészkedést még fiatal legény
korában, majd feleségével felépítettek egy méhészdinasztiát. Nagy nehézségek árán, sokszor saját kárukon tanulva küzdöttek fel magukat Vajdaság legnagyobb méhészei közé, majd a tudásukat átadták fiaiknak és nászajándéknak mind a három fiuknak méhcsaládokat adtak. Ma már az unokák közül is van, aki méhészkedik. Mi a férjemmel, ezzel a nászajándékba kapott méhcsaládokkal kezdtük az életünket. Szorgos munkával, újítással és sok tanulással mára kinőtt egy professzionális méhészet, melyet szívesen mutatunk be Önöknek is.

Látogasson el hozzánk, kóstolja meg termékeinket és nézze meg, hogyan készülnek!