Látogasson el az 1978 óta üzemelő, 2 generációs családi tradícióval rendelkező, nemrég felújított szállodánkba Vajdaságba, Bácsfeketehegyre.

A Villa Pipacsot az m5 autópályáról  a Feketics kijáraton lehajtva 8oom- re Feketics falu felé haladva találja meg. Szállodánk  4 hektáros zöldövezetben fekszik, parkkal és őshonos feketicsi meggyfákkal körülvéve,melynek zamatos gyümölcse beköltözött szállodánk imidzsébe és étlapjára. Kültéri medence és napozóterasz, valamint salakos teniszpályánk kedvelt szórakoztató helyszín a vendégeinknek. 

Akár csoportos túrára indul vagy családi kirándulást tervez, kínálatunkból meg találjuk az önnek legmegfelelőbb szobatípust. Ajánlatunk tartalmaz hat teljes –illetve félpanziós ellátást, vagy csak reggelit. Minden megbeszélés kérdése. Szívesen állítunk össze vajdasági programokat, kirándulásokat. Az önök igényei szerint, vagy kiválaszthatják úti céljukat a már megtervezett programjaink közül.

Bácsfeketehegy nagyon jól megközelíthető falu Bácskában, ahonnan könnyedén elérhető (kb.1óra) minden vajdasági nagyváros, akár Topolya, Szabadka, Újvidek , Zenta vagy Becse , Belgrád pedig kb. másfélórás autóútnyira található tőlünk. Ha pedig szívesebben töltene csak néhány szabadórát vagy napot, mindentől távol, akkor szállodánk garantálja a teljes diszkréciót és a zavartalan pihenést párjával vagy családjával.

Nemrég kialakított teraszunk a medence mellett, rendezvények kedvelt színhelyévé vált. Kisebb konferenciák, csapatépítő kurzusok, exkluzív esküvők, születésnapok, évfordulók teljes körű megszervezését és lebonyolítását vállaljuk előre egyeztetett menüsor és időpontalapján.